Webshop

Natuurlijk heeft Bersteauxx ook een webwinkel. We leveren vanuit de shop meubelen en woonaccessoires. Voor de woonaccessoires geldt: wat in voorraad is, kan direct worden geleverd of verstuurd. We streven er naar om jouw bestelling de dag van ontvangst van de betaling te verzenden. Dan heb je het volgende dag in huis. Woon je in de directe omgeving van Wijk bij Duurstede? Dan kun je de bestelling ook bij ons afhalen of wij leveren het aan huis. Wil je iets bestellen dat wij niet in de webshop hebben staan? Neem dan contact met ons op!

Voor de producten van MondiArt geldt, dat dit er zo veel zijn, dat we deze nog niet in de webshop hebben opgenomen. Wil je een mooi product van MondiArt? Kijk dan op hun website en laat weten wat jij mooi vindt. Wij geven je de prijs en levertijd door en kunnen het voor je bestellen. Super toch?

Meubels op maat: onze steigerhouten producten zijn standaard in principe niet op voorraad, omdat deze op bestelling worden gemaakt. De levertijd ligt tussen de 3-5 weken. Voor het bestellen van een andere maat dan in de webshop staat aangegeven, kun je het beste contact met ons opnemen. Wij berekenen dan de prijs en de levertijd.

Naar de webshop
Wil je meer informatie over de MondiArt producten? Vul dan onderstaand contactformulier in: