Welkom!

Welkom op de website van Bersteauxx.  Bersteauxx is gespecialiseerd in het leveren van steigerhout meubels op maat. Wij ontwerpen en produceren in eigen huis. Heb je een idee, hoe groot of klein ook, vraag het ons. De levertijd van onze producten ligt tussen de 3-5 weken. Dit is afhankelijk van jouw wens. Wij maken een 3D visualisatie zodat je kunt zien hoe jouw meubel er uit komt te zien. Je weet dus precies wat je koopt! Wij onderscheiden ons echt in het hoge afwerkings-niveau van onze producten. Doordat wij de productie in eigen hand houden, houden we controle over het eindproduct en kunnen we de prijs eerlijk houden.

Wij verkopen natuurlijk ook andere (niet steigerhouten) meubels en woonaccessoires. Ben je op zoek naar een ander interieur, of zoek je naar een andere sfeer in huis door het veranderen van accessoires? Ook dan ben je bij Bersteauxx aan het juiste adres.
Op onze website vind je meer informatie over de producten en diensten die wij aanbieden. Graag vertellen wij je in een persoonlijk gesprek meer over de mogelijkheden bij Bersteauxx.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is profielfoto-300x203.jpg

“Steigerhouten meubels: hoge kwaliteit, snelle levertijd, goede prijs! Dat is waar wij voor staan.” – Wilbert Berendsen

Naast onze steigerhouten meubels op maat, verkoopt Bersteauxx ook het complete assortiment van:
By-Boo – Woonaccessoires, verlichting
Mattz – Kleine meubels en woonaccessoires
MondiArt – Kunst voor aan de muur
New Dutch – Cadeau-artikelen
SEVN – Banken en fauteuils
Woodart – Cadeau-artikelen