Quarijn Ewoud & Elisabeth Gasthuis

Met trots kunnen wij zeggen dat wij een mooie opdracht voor het Quarijn Ewoud & Elisabeth Gasthuis in Wijk bij Duurstede hebben mogen leveren.

Deze zorginstelling benaderde ons, omdat ze op zoek waren naar op maat gemaakte meubels, die ook binnen het budget pasten. Daarnaast wilden ze een huiselijke sfeer creeëren. Zoals bekend gaat Bersteauxx geen uitdaging uit de weg.

Verzoek:
1. Een wandmeubel van 2.20m lang en 1.60m hoog, waarin de bewoners de spellen makkelijk kunnen opbergen en weer kunnen pakken. De sjoelbak moet er bovenop kunnen liggen. Daarnaast moet er een mogelijkheid zijn dat personeel documenten kan opbergen in afsluitbare kasten.

Geleverd: Twee wandmeubels van 1.10m, die identiek zijn. Zo kunnen de meubels ook nog flexibel worden gebruikt. De kasten zijn voorzien van één slot per kast en het andere deel wordt afgesloten door middel van een schuifsysteem. De deurtjes openen door middel van het tip-on/tip-off systeem, zodat er geen handgrepen hoeven te worden geplaatst.

2. Twee salontafels, van 50x50x40, voor de woonkamer. De tafel die er nu staat is te groot en ongemakkelijk te verschuiven.
Geleverd: twee salontafels met bovenstaande afmeting, maar voorzien van een onderplank, zodat daar een tijdschrift of een afstandsbediening voor de televisie in de ruimte kan worden neergelegd.

3. Bureau dat achter een wand kan worden geplaatst. Medewerkers kunnen even snel iets noteren. Ook hier moet een afsluitbare kast worden gemaakt.
Geleverd: Een bureau, 200x76x50. De diepte van het bureau is aangepast aan het muurtje. Zo staat hij keurig in een hoek. We hebben gekozen voor twee kastjes en twee lades. De lades zijn voorzien van goede ladegeleiders, zodat de lades helemaal kunnen worden uitgetrokken en dus maximaal kunnen worden gebruikt. Ook deze kast is voorzien van een slot en het andere deel van het schuifsysteem.

4. Boekenkast, die past tussen de deur en de verwarmingsleidingen.
Geleverd: Een boekenkast, 200x38x35 (hxbxd), voorzien van 4 legplanken waar boeken in kunnen worden gezet.
Alle meubels zijn voorzien van een antracietwash, zodat het een mooie rustige uitstraling krijgt, die past bij wat het E&E voor ogen heeft. Het E&E is zeer tevreden over het geleverde, wij zijn blij dat wij wederom een tevreden klant kunnen bijschrijven!

Twee kasten, aan elkaar gekoppeld, voor spellen en administratie
Twee kasten, aan elkaar gekoppeld, voor spellen en administratie
Smalle hoge kast voor boeken of dvd's, cd's.
Smalle hoge kast voor boeken of dvd’s, cd’s.
2 Kleine salontafels, makkelijk te verplaatsen en veel ruimte.
2 Kleine salontafels, makkelijk te verplaatsen en veel ruimte.
Bureau, voorzien van slotje.
Bureau, voorzien van slotje.