La CaZa 2.0

Begin 2019 werden wij benaderd door La CaZa in Nieuwegein. La CaZa is een project van Lister waar mensen die moeite hebben om een baan te vinden door allerlei omstandigheden, weer terug worden geholpen de maatschappij in. La CaZa begeleidt deze mensen en leidt ze op om bijvoorbeeld de horeca in te gaan.
Toen we binnen kwamen troffen we een mooie grote ruimte waar echt geprobeerd was een bepaalde sfeer te creeëren. Het enige dat ontbrak was sfeer en eenduidigheid. Door de jaren heen was er her en der wat opgeknapt maar het was geen geheel. De vraag aan Bersteauxx was om een voorstel te doen.

Wij hebben vervolgens diverse ontwerpen uitgewerkt met diverse kleurstijlen, meubels en accessoires. Deze hebben wij voorgelegd en uit al deze ontwerpen is uiteindelijk het finale ontwerp gemaakt. Bersteauxx kreeg de opdracht te gaan leveren en Wilbert ging de werkplaats in. Er werden veel steigerhouten producten gemaakt naar eigen ontwerp. Ook moesten er kussens worden besteld voor in de loungehoek, stoelen voor bij de eettafels (Zuiver) en bijzettafels in een mooie kleur groen (By-Boo). Als finishing touch hebben we planten besteld en geleverd.

De foto’s geven een goed idee van hoe het was en hoe het is geworden. Wil jij ook voor jou of jouw bedrijf een totaal nieuwe look en weet je niet waar je moet beginnen? Wij wel! Neem contact met ons op en samen maken we er iets moois van!