Meubelmaker

De mooiste steigerhout meubels gemaakt door meubelmaker Wilbert Berendsen van Bersteauxx

Steigerhout meubels zijn momenteel heel populair. Dat is ook niet gek, want dit zijn meubelen die er prachtig uitzien, maar die daarbij ook nog eens heel sterk en duurzaam zijn. Als u steigerhout meubels gemaakt door onze meubelmaker Wilbert Berendsen koopt, dan kunt u er op rekenen dat deze lang meegaan, of u ze nu binnen of buiten neerzet. Bij Bersteauxx vindt u de mooiste steigerhouten meubels. We hebben een zeer ruim assortiment klaarstaan waar u heel eenvoudig een keuze uit kunt maken. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te nemen bij ons om te zien wat wij allemaal kunnen maken.

WilbertBerendsenWerkplaats
Meubelmaker Wilbert Berendsen in de werkplaats
Wilt u steigerhout meubels kopen?

Bent u op zoek naar een winkel waar u de mooiste steigerhout meubels kunt kopen? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Bersteauxx. We maken deze meubelen namelijk helemaal zelf. We hebben een assortiment aan meubelen die we voor u kunnen maken, maar daarbij bieden wij u ook de mogelijkheid om zelf met een ontwerp te komen. Dit ontwerp kunnen wij dan voor u maken, zodat u echt een geheel uniek meubel heeft! Neem gewoon even een kijkje op deze website om te zien hoe dit precies in zijn werk gaat.

U zoekt een oplossing?

Weet u niet goed hoe u een probleem in een ruimte moet oplossen? Dan ontwerpen wij geheel vrijblijvend het juiste meubel. Onze meubelmaker kan dit ontwerp dan maken en wij leveren dit natuurlijk op de plaats af waar het moet komen. Zo bent u van het probleem af!

Wilt u meer weten over de steigerhouten meubels die Wilbert maakt?

Neem dan snel contact met ons op. U kunt op onze website een portfolio vinden, waar u kunt zien wat onze meubelmaker inmiddels heeft opgeleverd. Laat u inspireren en vraag geheel vrijblijvend informatie aan over de mogelijkheden.
Volg ons ook op Facebook