Contact

Je wilt graag contact met Bersteauxx? Wij hebben graag contact met de mensen die onze site bezoeken. Dit betekent namelijk dat er interesse is in één of meerdere producten. Zoals bekend maken we alles van steigerhout op maat en denken we met je mee over het juiste ontwerp voor jouw vraag.

Wil je meer informatie over producten van steigerhout op maat, woonaccessoires of het assortiment van één van onze leveranciers? Zoek dan contact met Bersteauxx via onderstaand formulier.

Je kunt natuurlijk ook naar Si La Vie in Zeist gaan (Korte Steylaan 3). Hier zie je een deel van ons assortiment staan en kun je meteen meenemen wat je leuk vindt. Si La Vie is een zogenaamde shop in shop. In deze winkel zijn meerdere ondernemers vertegenwoordigd met verschillende specialiteiten. Zo vind je er bijvoorbeeld mooie kleding (Second Brands), woonaccessoires (Bersteauxx, Si La Vie, Malle Pietje en Lowietje, Lyrics & Living) en fournituren (Anneke’s fournituren). De winkel is dus heel divers en zeker de moeite waard om er een keer een kijkje te nemen.

We horen graag van je!

Groetjes,

Wilbert & Wanda

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.