Buon Odore – lekker ruiken

Buon odore betekent: lekker ruiken. Buon odore is de naam waaronder wij al onze geurproducten verkopen. Wij kopen de producten rechtstreeks bij de importeur (Molto-Bella) en zijn het eerste bedrijf in Nederland dat deze producten aan mag bieden. Een mooie primeur dus!
Het betreft een lijn met huisgeuren, parfums, kaarsen, zeepjes en nog veel meer. Wij beginnen met een klein assortiment en zullen dit steeds verder uitbreiden. Nieuwsgierig? Ga naar de webshop!

Het thermale meer waar de geuren van Buon Odore - lekker ruiken haar oorsprong hebben.
Bagno Vignogi

In Italië (Toscane) wordt van onder andere lavendel, roos, jasmijn en nog veel meer heerlijke producten en zalige geuren gemaakt. De basis van deze productlijn is de natuur. Alles wat je uit de natuur kunt halen, kun je gebruiken.

Het milieu vinden wij natuurlijk ook belangrijk. Daarom zijn de verpakkingen van Buon Odore – lekker ruiken allemaal recyclebaar. De lavendelvelden worden ook op geheel biologische wijze onderhouden. Dit merk je natuurlijk in de kwaliteit van deze producten.
Alle producten worden met de hand geproduceerd. Door aan strenge kwaliteits-eisen te voldoen, mogen deze producten biologisch worden genoemd. Daarnaast zijn de producten natuurlijk NIET op dieren getest.

De producten van Buon Odore - lekker ruiken, zijn allemaal prachtig en recyclebaar verpakt.

Een geur is niet te omschrijven, dat moet je beleven en ervaren. Daarom is het mogelijk om bij Bersteauxx een private shopping afspraak te maken. Private shopping is mogelijk in de winkel (bij Si la Vie) met maximaal 12 personen. Ook bestaat de mogelijkheid om een private shopping event te organiseren bij jou thuis, of bij jouw bedrijf. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van Private Shopping? Neem dan contact met ons op.